Blog

Canada is fanatiek in vorm en inhoud. Leer ons landschap en de inwoners beter kennen op deze virtuele speelplaats vol creatief werfgoed. Met de onregelmaat van een tijdloze klok delen we hier graag wat ons letterlijk en figuurlijk bezig houdt.

19.04
2019

Protos wordt Join For Water

Grow with the Flow? Water ngo Protos dook samen met ons in een rebranding traject dat extra stuwkracht geeft. Samen met Join For Water kunnen we het tij keren. 

Lees meer
22.03
2019

Ontvlam

Het vuurtje mag beginnen lopen, Ontvlam verwarmt voortaan de harten van single Vlaanderen. Bijzonder blij dat wij de look&feel voor dit knetterend project mogen in de wereld zetten.

Lees meer
27.02
2019

Rebranding Effectis

De match tussen het DNA van dit project en dat van de Canadezen was effectief. We ontwikkelden een kwalitatieve detaillistische huisstijl met een rechtdoorzee persoonlijkheid. 

Lees meer
01.02
2019

VVJ wordt Bataljong

Communicatieve verjongingskuur voor VVJ. We besloten hun complete communicatiewereld op zijn kop te zetten en deden dat met een knipoog. Sterk beleid voor jonge inwoners? Hands up!

Lees meer
15.01
2019

Titans

Bij Titans recruteren ze hardcore ict’ers. They’ve got what iT takes. Wij roken (titanen)bloed en verdienden onze strijdstrepen door het ontwikkelen van een nieuwe look&feel en website.

Lees meer
17.12
2018

Nieuwe huisstijl Newance

Buzze geven en stevig op het kleurpedaal duwen, onze manier om Matthieu en co in pole position te brengen. 

Lees meer
03.12
2018

Tuinarchitect Florian

Grasduinen in ons grafisch arsenaal om startend tuinarchitect Florian extra sterk naar buiten te laten komen? Dat doen wij met bijzonder veel enthousiasme. 

Lees meer
15.11
2018

Nexans VOB Box

Dat het stroomt bij Nexans Benelux is een understatement. De nieuwe verpakking van hun VOB Box laat de elektrische kabels er letterlijk en figuurlijk uit springen. 

Lees meer
10.10
2018

Imagine... you lived with an icon.

Here we go again! Iconic is online. De tweejaarlijkse Promo pop-up webshop van één van de grootste designzaken van België is het ultieme voorbeeld van een doeltreffende crossmediale advertentiecampagne met meetbare Return on Investment. 

Lees meer
21.09
2018

Pixie

Tussen Canada en deze oldtimer caravan photobooth met de charme van Herbie ontstond er meteen een klik. We doopten hem Pixie en zoomden in op zijn visuele verschijningsvorm. 

Lees meer
07.09
2018

Malte Masie

De naam en look & feel ontwerpen voor een Belgisch - Zwitserse brouwer met Ghanese voorgeschiedenis? Daar kregen wij het schuim van op de lippen. 

Lees meer
22.08
2018

Eva Baert

Haar eigen identiteit had psycholoog Eva Baert al stevig te pakken, maar over die van haar praktijk mochten wij vol overgave het hoofd buigen. 

Lees meer
07.08
2018

van Hoorebeke

Van Hoorebeke importeert en bewerkt duurzaam hout vanuit de hele wereld. They take timber seriously. We zetten een boompje op over hun nagelnieuwe website, brochures en fotografie. 

Lees meer