Blog

Canada is fanatiek in vorm en inhoud. Leer ons landschap en de inwoners beter kennen op deze virtuele speelplaats vol creatief werfgoed. Met de onregelmaat van een tijdloze klok delen we hier graag wat ons letterlijk en figuurlijk bezig houdt.

24.10
2018

Nieuwe Huisstijl Newance

Buzze geven en stevig op het kleurpedaal duwen, onze manier om Matthieu en co in pole position te brengen. 

Lees meer
12.10
2018

Tuinarchitect Florian

Grasduinen in ons grafisch arsenaal om startend tuinarchitect Florian extra sterk naar buiten te laten komen? Dat doen wij met bijzonder veel enthousiasme. 

Lees meer
05.09
2018

Nexans VOB Box

Dat het stroomt bij Nexans Benelux is een understatement. De nieuwe verpakking van hun VOB Box laat de elektrische kabels er letterlijk en figuurlijk uit springen. 

Lees meer
28.08
2018

Malte Masie

De naam en look & feel ontwerpen voor een Belgisch - Zwitserse brouwer met Ghanese voorgeschiedenis? Daar kregen wij het schuim van op de lippen. 

Lees meer
16.08
2018

Pixie

Tussen Canada en deze oldtimer caravan photobooth met de charme van Herbie ontstond er meteen een klik. We doopten hem Pixie en zoomden in op zijn visuele verschijningsvorm. 

Lees meer
01.08
2018

Eva Baert

Haar eigen identiteit had psycholoog Eva Baert al stevig te pakken, maar over die van haar praktijk mochten wij vol overgave het hoofd buigen. 

Lees meer
19.07
2018

van Hoorebeke

Van Hoorebeke importeert en bewerkt duurzaam hout vanuit de hele wereld. They take timber seriously. We zetten een boompje op over hun nagelnieuwe website, brochures en fotografie. 

Lees meer