Aaibaar of wild, Canada voorziet merken van een haarfijne, karakteristieke uitstraling.

Een unieke, onderscheidende uitstraling bereik je het allerbest met een unieke aanpak.

In Canada verloopt elk traject van onze bezoekers volledig op maat. We nemen niet alleen de tijd om de briefing beter te ontrafelen. Ook het begrijpen van de mensen en het verhaal achter de opdracht is voor ons van onschatbare waarde in het blootleggen van unieke profileringsaccenten.

De exacte opbouw van een traject is afhankelijk van de grootteorde van het budget, de complexiteit van de briefing en de doelgroepen. Onze werkwijze varieert door de diepte van het vooronderzoek, de omvang van het eindresultaat en de gewenste coördinatie.

Elk traject omvat een creatieve conceptonwikkeling. Wie dat wenst kan bij ons ook beroep doen op onze ruime ervaring van mediaplanning tot en met productiebegeleiding.

Gemeenschappelijke deler van elk project: oprechte toewijding en kwalitatieve zorg.

"I take tips from Canada on a lot of things."

- Barack Obama

Lien
Jen

Wie is Canada?

De fundamenten voor onze creatieve natie werden in 2012 gelegd.
Als voormalige collega’s beslisten wij, Jen en Lien, onze eigen weg te gaan. Samen stippelden we de landsgrenzen uit voor het huidige Canada.

Mateloos geboeid door grafiek en design staat Jen, meester in de beeldende kunsten, synoniem voor een feilloze vormgeving van elk project. Lien is behartiger van de belangen van de klanten, vrouw van geschreven woord en minister van begroting.

Teams op maat

De creatieve ontwikkeling van alle brand stories gebeurt in Canada.
Onze mogelijkheden zijn uitgebreid, maar allesbehalve beperkend.
Over onze landsgrenzen heen werken wij samen met een team van gespecialiseerde, professionele en enthousiaste seizoensarbeiders voor de aanvullende en technische uitwerking van onze brand stories.

Op maat van het project en het budget, vormen én coördineren we teams van fotografen, 3D wizzards, web developers, stylisten, modellen, SEA en SEO experten, ...

Benieuwd hoe wij projecten aanpakken?

Bekijk hier enkele recente opdrachten.